Anton de Rijk

Mijn naam is Anton de Rijk en woon in Roosendaal vlak aan de Belgische grens. Ik ben getrouwd en trotse vader van twee hele lieve dochters Manon en Amber. Ik ben werkzaam als manager in de voedingsindustrie.

Ik vis al meer dan 30 jaar fanatiek op karper en doe dat nog steeds met erg veel plezier. Ik heb een grote voorliefde voor de kanaal- en riviervisserij, maar kan me ook vastbijten in een afgesloten water. Ik kom de laatste jaren wat minder in Frankrijk maar ben af en toe te vinden op het bekende Rainbow Lake.

Aas is een belangrijke factor in mijn visserij. Het merendeel van de wateren die ik bevis zijn hard en daardoor kunnen aanbeten soms wat langer uitblijven. Vaak helpt het om je stek met rust te laten. Dan is vertrouwen in je aas erg belangrijk. Toen ik in aanraking kwam met Koen zijn producten spraken mij die erg aan. Goede en verse ingrediƫnten in de juiste balans bij elkaar gevoegd en vers gerold en dat alles voor een eerlijke prijs. Toen Koen mij dan ook vroeg om deel uit te gaan maken van het Nederlandse WARBAITS team was mijn keuze daarin snel gemaakt. Dit zijn de bollen waarmee ik met het volste vertrouwen de grote karpers in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk mee achter de vinnen wil zitten. Ik kijk er dan ook naar uit om deze bollen te gaan testen. Naast kwaliteitsbollen levert WARBAITS een mooi gamma aan allerlei producten om je haakaas die boost te geven die soms nodig is. Dit is een groot voordeel vooral in moeilijkere jaargetijden zoals winter en voorjaar. Tevens betekent dit ook dat de kwaliteitsproducten van WARBAITS ook voor de Nederlandse markt beter beschikbaar worden.

Laat uw droomkarper uw dag maken. Vis met WARBAITS!

--------------------------------------------------------------
Personal Best: 39,2 kg - Spiegel / 28 kg - Schub
Favoriete boilie: X-Force en Crazy Red Fish