Jaco Mol

Mijn naam is Jaco Mol, woonachtig in Dordrecht (Zuid- Holland, NL). Mijn bouwjaar is 1977.

Naast het gezin en mijn werk als account manager in de IT branche probeer ik zoveel mogelijk aan de waterkant te zijn. Mijn visserij speelt zich vooral af tijdens de (verlengde) weekenden en een paar keer per jaar voor langere tijd naar Frankrijk om daar onze (zwak) beschubde vrienden te belagen. Inmiddels vis ik vanaf 1995 gericht op karper, waarvan sinds 1997 in Frankrijk en sinds 2007 in Belgie. Mijn favoriete wateren zijn vooral in Belgie de kanalen en circuitwateren en in Frankrijk de (bij voorkeur grote) stuwmeren.

Het gebruik van goed aas is in mijn ogen al het halve werk! In het voorjaar gebruik ik graag een snel verteerbare bol (mag zoet getint zijn) en vanaf eind zomer/najaar zie ik graag een stevige (vismeel) bol met flink wat ingredienten. Ik vis ook graag met snowman en geef daarbij de voorkeur aan goed harde (felle) popups met een hoog en lang drijfvermogen. Het ruime assortiment boilies, popups en dips van Warbaits sluit perfect aan op mijn wensen.

Al met al ben ik er trots op te mogen vissen met de producten van Warbaits en het doet me goed een steentje te kunnen bijdragen!

Ik wens jullie allemaal veel visplezier en goede vangsten toe en ik zou zeggen probeer de producten eens, ze zullen je niet in de steek laten!

----------------------------------------------------------------------
Personal Best: 25,6 kg - Spiegel / 32,1 kg - Schub
Favoriete boilie: X-Force, Crazy Red Fish , Supreme Garlic