Jan van der Wulp

Mijn naam is Jan van der Wulp, ik ben woonachtig in Hendrik Ido ambacht (NL)

Ik ben geboren in 1983, vissen doe ik al van kleins af aan, echt gericht op karper vanaf mijn 15e jaar en was na het vangen van mijn eerste karper direct verkocht. In de begin jaren viste ik veel op kleine afgesloten wateren hier in de buurt maar na het behalen van mijn rijbewijs ging ik het verder zoeken. Ik vis nu sinds 2007 bijna elk weekend in belgie en ga graag een aantal keer per jaar naar Frankrijk. In Belgiƫ bevis ik voornamelijk moeilijke dressuur putten en kanalen, voor mij is de voldoening het grootst als ik een echt beer van zo'n moeilijk water in mijn net heb. In Frankrijk vis ik alleen op openbaar water (in Belgiƫ ook natuurlijk) het liefst grote stuw meren, ik zit graag ergens in een jungle weggestopt met een grote slok water voor me neus. Deze visserij is alles behalve makkelijk en meestal zijn het geen grote aantallen vissen die mijn onthaakmat bezoeken maar zeker wel de moeite.

Mijn motto aan de waterkant is dan ook: 1 kan genoeg zijn!

Ik kwam Koen Vanhamme zo'n 10 jaar geleden tegen aan een mooi Frans meer, we hadden daar leuk contact en dat hebben we eigenlijk altijd zo behouden door de jaren heen. Toen Koen mij benaderde voor een Nederlands team hoefde ik niet lang na te denken, en wat is er nou nog leuker dan met je vrienden een eigen team te vormen?
Over het aas van warbaits kan ik kort zijn, de bollen zijn gewoon goed. Niks geen poes pas gewoon goed aas, met de kennis van Koen hoef ik me nooit zorgen te maken over mijn boilies. Vertrouwen in goed aas vind ik erg belangrijk en in Koen heb ik het volste vertrouwen!

Tot ziens aan de waterkant en vang ze natuurlijk!

-------------------------------------------------------------------------
Personal Best: 29 kg - Spiegel / 28,6 kg - Schub
Favoriete boilie: X-Force, Spicy Krill en Supreme Garlic