Kevin Hoes

Mijn naam is Kevin Hoes, woonachtig in Hoevenen (Antwerpen) geboren in 1983 en werkzaam als pistoolschilder bij Daf Trucks Vlaanderen. Ben getrouwd en vader van een zoon en dochter. Op mijn 18de ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met karpervissen op een plaatselijk vijvertje door een aantal vrienden waarbij de microbe direct is overgeslagen en deze hobby een ware passie is geworden.

Ik vis in Belgiƫ bijna uitsluitend op putten/plassen soms kan je me ook wel is aan het kanaal aantreffen. Natuurlijk staan er ook elk jaar een paar trips naar Frankrijk op de planning deze vinden meestal plaats op een betaalwater (liefst geen klein), maar een mooi openbaar water of kanaal kan mij zeker en vast ook bekoren. Door mijn gezinssituatie doe ik wekelijks meestal 1 sessie van max 24 u, daardoor wil ik mijn kostbare vistijd zo productief mogelijk doorbrengen waarbij voorbereiding en goed aas de sleutel tot succes zijn. Heb steeds mijn eigen boilies gerold en niet zonder succes.

Enkele jaren geleden Jan & Jaco ontmoet op een Belgisch water er was meteen wederzijds respect waardoor er steeds contact bleef. Op het desbetreffende water heb ikzelf kunnen aanschouwen dat zij met aas van warbaits aan de slag waren waarbij menige vissen over hun netkoord werden getrokken.

Nu er aan mij werd gevraagd om het Belgische team te versterken heb ik geen seconde getwijfeld gezien de vangkracht van het verse aas van warbaits en zal zeker mijn best doen om een meerwaarde te zijn binnen warbaits. Daarbij dank aan Warbaits (Koen) voor het vertrouwen.

Tot ziens en succes aan de waterkant!

-----------------------------------------------------------------
Personal Best: 27,8 kg - Spiegel / 22,8 kg - Schub
Favoriete boilie: Supreme Garlic