Liquids

Liquid Krill

Liquid krill extract is rijk aan aminozuren met een scherp aroma, de ideale boilie dip en een fantastische toevoeging voor groundbait, partikels en pellets. Deze liquid kan aan eender welk product toegevoegd worden, en is zeer effectief het hele jaar door.500ml. € 6.50
1 Liter € 11.00

Aminol

Fish Soluble extract zoals de naam het aangeeft, een protein extract (53%), (Aminol) L- 030 is het kookvocht van witte zeevissen. Daarvoor werden slechts de beste grondstoffen gebruikt. De wateroplosbare eiwitten en extracten worden pas echt actief door het kookwater. Fish soluble extract (L- zero- 30) is een natuurlijke flavour, rijk aan eiwitten en aminozuren, glutaminezuur, etc. Dit is een topper als smaakversterker, voor alle vismixes. Gebruik het in uw aas en je kan het niet meer missen!Maximum dosering 7% in de mix. (20 - 40 ml per kg mix) Aminol is ook een super soak.

500 ml. € 9.00
1 Liter € 16.95

Liquid Digested Liver

Liquid digested liver is een additief die het zeer goed doet in de mix, maar ook als super toevoeging in pellets en partikels, en is ook zeer ideaal als dip te gebruiken.Aanbevolen hoeveelheid: 20 a 60ml/kg boilie mix, de liquid liver is een natuurlijke attraktor en er kan daardoor niet over gedoseerd worden.

500 ml. € 8.00
1 Liter € 16.95